Herva 2.0 >>> Bezoek zeker herva.be >>>>

Indoor LED perimeter

Troeven

  • Beschikbaar in P8 en P10
  • Hoge refresh rate
  • High brightness: 2.000 cd/m²
  • Front of rear maintenance
  • Vrijstaand of bevestigd aan muur

Productfoto's

Omschrijving

Steeds meer sportclubs en organisaties gaan opzoek naar een manier om meer beleving te creëren tijdens sportwedstrijden. Wanneer een punt gescoord wordt of wanneer er een wissel plaatsvindt, kan via sport perimeters snel en eenvoudig ingespeeld worden. Dit kan zonder de sponsors uit het oog te verliezen door het creëren van creatieve dynamische content.

Samen met de klant gaan we steeds op zoek naar de beste oplossing, rekening houdend met de infrastructuur van het sportcomplex en het budget van de club of sportorganisatie.

Zowel de prijs als de kwaliteit van perimeters kan zeer uiteenlopend zijn. Daarom werken wij uitsluitend met hoog kwalitatief en duurzaam materiaal. Dit materiaal wordt aangekocht bij onze beursgenoteerde partner die wereldwijd LED perimeters voorziet.

De LED sport boarding die wij aanbieden is FIBA certified en reeds geïnstalleerd in tal van moderne sportcomplexen.

Dankzij een multifunctioneel softwarepakket kan de LED boarding aangestuurd worden vanuit één centrale computer of tablet. Zowel het LED scorebord als andere digital signage schermen in en rond het sportcomplex kunnen vanuit deze centrale computer aangestuurd worden met live info en dynamische content.

Meer weten over indoor LED boarding en aansturing? Neem gerust even contact op!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Technische specificaties

Ontvang een offerte

Wil je een offerte of heb je vragen?  Dan kun je gebruik maken van onderstaand formulier of een mail sturen naar info@herva.be.
We helpen je zo vlug mogelijk.

Nog sneller antwoord? Bel ons op +32 14 55 69 22