Herva 2.0 >>> Bezoek zeker herva.be >>>>

Outdoor LED perimeter

Troeven

  • Beschikbaar in P8, P10 en P12
  • Hoge refresh rate
  • Ultra high brightness: 6.500 cd/m²
  • Front of rear maintenance
  • Vrijstaand of bevestigd aan muur

Productfoto's

Omschrijving

LED perimeters zijn niet meer weg te denken uit een voetbalstadion, hockey arena of andere sport tempel. Samen met de klant gaan we steeds op zoek naar de beste oplossing, rekening houdend met de infrastructuur van het stadion en het budget van de club of sportorganisatie.

Zowel de prijs als de kwaliteit van perimeters kan zeer uiteenlopend zijn. Daarom werken wij uitsluitend met hoog kwalitatief en duurzaam materiaal. Dit materiaal wordt aangekocht bij onze beursgenoteerde partner die wereldwijd LED perimeters voorziet.

De LED sport boarding die wij aanbieden is UEFA certified en reeds geïnstalleerd bij tal van top clubs uit de Jupiler Pro League, Bundesliga, Eredevisie en Premier League.

Dankzij een multifunctioneel softwarepakket kan de LED boarding aangestuurd worden vanuit één centrale computer of tablet. Zowel het LED scorebord als andere digital signage schermen in en rond het stadion kunnen vanuit deze centrale computer aangestuurd worden met live info en dynamische content.

Meer weten over outdoor LED boarding en aansturing? Neem gerust even contact op!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Technische specificaties

Ontvang een offerte

Wil je een offerte of heb je vragen?  Dan kun je gebruik maken van onderstaand formulier of een mail sturen naar info@herva.be.
We helpen je zo vlug mogelijk.

Nog sneller antwoord? Bel ons op +32 14 55 69 22

Andere klanten bekeken ook

Niets gevonden