Herva 2.0 >>> Bezoek zeker herva.be >>>>

Traditioneel LED-scorebord

Troeven

  • Multisport scorebord voor sporthallen
  • Op maat gemaakte scoreborden
  • Indoor & outdoor gebruik
  • Scorepad om scorebord aan te sturen
  • Makkelijk switchen tussen verschillende sporten

Productfoto's

Omschrijving

Dankzij onze traditionele LED-scoreborden kan eenvoudige scoreweergave getoond voor eender welke sport. Het scorebord wordt aangestuurd door een digitale scorepad (touchpad) die mee geleverd wordt of via een applicatie die geïnstalleerd kan worden op een smartphone.

Aan de hand van de scorepad software kan gekozen in het startmenu ingesteld worden om welke sport het gaat. Het mutlisport scorebord zal een aangepaste weergaven tonen voor iedere sport. Dit kan gaan van zaalvoetbal, volleybal, basketbal, …

Via het scorepad kan makkelijk de timer ingesteld worden en kunnen penalty’s, halftimes, time-out,… aangeduid worden. De namen van de teams en spelers kunnen opgeladen worden via een USB stick zodat deze ook getoond kunnen worden op het scherm.

Naast het multisport scorebord zijn er ook scoreborden op maat van een bepaalde sport beschikbaar. Dit is handig wanneer er maar één soort sport beoefend wordt in de sporthal.

Opzoek naar een LED-scherm voor videoweergave of livestream? Bekijk dan zeker ons assortiment voor indoor LED-schermen!

Deze LED-scoreborden kunnen vanuit één centraal punt aangestuurd worden in combinatie met andere LED-schermen om scores en andere match info te tonen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Technische specificaties

Ontvang een offerte

Wil je een offerte of heb je vragen?  Dan kun je gebruik maken van onderstaand formulier of een mail sturen naar info@herva.be.
We helpen je zo vlug mogelijk.

Nog sneller antwoord? Bel ons op +32 14 55 69 22