LED-scorebord

Een LED-scorebordmaakt indruk

Traditionele LED scoreborden voor diverse sporten

Dankzij onze traditionele LED-scoreborden kan eenvoudige scoreweergave getoond voor eender welke sport. Het scorebord wordt aangestuurd door een digitale scorepad (touchpad) die mee geleverd wordt of via een applicatie die geïnstalleerd kan worden op een smartphone.

Aan de hand van de scorepad software kan gekozen in het startmenu ingesteld worden om welke sport het gaat. Het multisport scorebord zal een aangepaste weergaven tonen voor iedere sport. Dit kan gaan van zaalvoetbal, volleybal, basketbal, …

Via het scorepad kan makkelijk de timer ingesteld worden en kunnen penalty’s, halftimes, time-out, … aangeduid worden. De namen van de teams en spelers kunnen opgeladen worden via een USB-stick zodat deze ook getoond kunnen worden op het scherm.

LED-scorebord op maat van een sport

Naast het multisport scorebord zijn er ook scoreborden op maat van een bepaalde sport beschikbaar. Dit is handig wanneer er maar één soort sport beoefend wordt in de sporthal.

Op zoek naar een LED-scherm voor videoweergave of livestream? Bekijk dan zeker ons assortiment voor indoor LED-schermen!

Deze LED-scoreborden kunnen vanuit één centraal punt aangestuurd worden in combinatie met andere LED-schermen om scores en andere match info te tonen.

Scorebord voetbal

Is jouw favoriete voetbalclub toe aan een gloednieuw  LED scorebord? Kom je dan zeker eens bij ons informeren!

 

Realisaties met een LED-scorebord

Scorebord LED bij Sportoase
Video afspelen
scorebord voetbal
Video afspelen

Een offerte vooreen LED-scorebord

Denk jij erover om een te kopen? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen. Helemaal op maat van jouw wensen.