Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Outdoor LED perimeter

Een Outdoor LED perimetermaakt indruk

LED perimeters zijn niet meer weg te denken uit een voetbalstadion, hockey arena of andere sport tempel. Samen met de klant gaan we steeds op zoek naar de beste oplossing, rekening houdend met de infrastructuur van het stadion en het budget van de club of sportorganisatie.

Beschikbaar in P8, P10 en P12. Hoge refresh rate. Ultra high brightness: 6.500 cd/m². Front of rear maintenance. Vrijstaand of bevestigd aan muur.

Kwalitatieve & duurzame LED-perimeters

Zowel de prijs als de kwaliteit van perimeters kan zeer uiteenlopend zijn. Daarom werken wij uitsluitend met hoog kwalitatief en duurzaam materiaal. Dit materiaal wordt aangekocht bij onze beursgenoteerde partner die wereldwijd LED-perimeters voorziet.

De LED-boarding die wij aanbieden is UEFA certified en is al geïnstalleerd bij tal van top clubs uit de Jupiler Pro League, Bundesliga, Eredevisie en Premier League.

Dankzij een multifunctioneel softwarepakket kan de LED-boarding aangestuurd worden vanuit één centrale computer of tablet. Zowel het LED-scorebord als andere digital signage schermen in en rond het stadion kunnen vanuit deze centrale computer aangestuurd worden met live info en dynamische content.

Meer weten over outdoor LED-boarding en aansturing? Neem gerust even contact op!

Realisaties met een Outdoor LED perimeter

Een offerte vooreen Outdoor LED perimeter

Denk jij erover om een te kopen? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen. Helemaal op maat van jouw wensen.

Jaarlijks verlof

15 juli t.e.m 26 juli

Brilliant logo