Transparant LED-scherm

Een Transparant LED-schermmaakt indruk

Laat een passant niet zomaar voorbijgaan en trek de aandacht van iedere voorbijganger!
Beschik je over een goed gelegen raampartij waarvan je de advertentieruimte zou kunnen benutten? En dit met een minimaal verlies aan lichtinval?

Transparent glass Led display

Onze transparante LED-schermen bieden de oplossing. Deze schermen worden aan de binnenkant van het raam geïnstalleerd en garanderen een lichtinval tot 90%. Daarbij worden ze prachtig afgewerkt zodat het er strak uitziet. We bieden een aantal standaard formaten aan en daarnaast is het ook mogelijk om een formaat op maat aan te vragen.

Daarbij vraagt een indoor transparant LED-scherm geen goedkeuring van steden of gemeenten.

Beheer zelf de communicatie

Al onze LED schermen worden standaard voorzien van een mediaplayer inclusief gratis VNNOX software. Dit pakket is ontwikkeld om simpele content aan te maken en vervolgens te versturen naar een LED scherm. Indien er meerdere
schermen in omloop zijn, raden we aan om over te schakelen naar een uitgebreider cloud-based CMS pakket.

Zelf geen tijd om bezig te zijn met het uploaden of aanmaken van content? Geen paniek! Ons team van grafische experts regelt dit voor jullie. Afhankelijk van de complexiteit en regelmatigheid bieden we een interessant voorstel op uw maat aan.

De helderheid van het LED-scherm

Onze transparante video wall bestaat in twee versies. Een eco product met een lichtsterkte van ± 4000 Nits, maar ook een uniek premium product met een lichtsterkte tussen 6500 en 7500 Nits. Deze lichtsterkte is primordiaal om ook achter glas een goede zichtbaarheid te bekomen als de gevel op het zuiden gericht is.

Nodig onze expert uit om je te laten adviseren en wij bezorgen jou een vrijblijvende offerte voor een LED-scherm dat impact maakt!

Realisaties met een Transparant LED-scherm

Video afspelen

Een offerte vooreen Transparant LED-scherm

Denk jij erover om een te kopen? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen. Helemaal op maat van jouw wensen.