Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Indoor LED perimeter

Een Indoor LED perimetermaakt indruk

Steeds meer sportclubs en organisaties gaan opzoek naar een manier om meer beleving te creëren tijdens sportwedstrijden. Wanneer een punt gescoord wordt of wanneer er een wissel plaatsvindt, kan via sport perimeters snel en eenvoudig ingespeeld worden. Dit kan zonder de sponsors uit het oog te verliezen door het creëren van creatieve dynamische content.

Samen met de klant gaan we steeds op zoek naar de beste oplossing, rekening houdend met de infrastructuur van het sportcomplex en het budget van de club of sportorganisatie.

Kwalitatieve & duurzame LED-perimeters

Zowel de prijs als de kwaliteit van perimeters kan zeer uiteenlopend zijn. Daarom werken wij uitsluitend met hoog kwalitatief en duurzaam materiaal. Dit materiaal wordt aangekocht bij onze beursgenoteerde partner die wereldwijd LED-perimeters voorziet.

Beschikbaar in P8 en P10. Hoge refresh rate. High brightness: 2.000 cd/m². Front of rear maintenance. Vrijstaand of bevestigd aan de muur.

De LED sport boarding die wij aanbieden is FIBA certified en is al geïnstalleerd in tal van moderne sportcomplexen.

Multifunctioneel softwarepakket

Dankzij een multifunctioneel softwarepakket kan de LED-boarding aangestuurd worden vanuit één centrale computer of tablet. Zowel het LED-scorebord als andere digital signage schermen in en rond het sportcomplex kunnen vanuit deze centrale computer aangestuurd worden met live info en dynamische content.

Meer weten over indoor LED-boarding en aansturing? Neem gerust even contact op!

Realisaties met een Indoor LED perimeter

Een offerte vooreen Indoor LED perimeter

Denk jij erover om een te kopen? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen. Helemaal op maat van jouw wensen.

Jaarlijks verlof

15 juli t.e.m 26 juli

Brilliant logo