LED-boardingVoor maximale zichtbaarheid

Geslaagde sportevenementen: samen brengen we ze tot stand! Laat jouw sportterein schitteren dankzij LED boarding langs het veld, waarop al jouw sponsors hun boodschap in full colour kunnen weergeven.

De meegeleverde software voor de LED boarding is uiteraard FIBA, FIFA & EUFA proof.

LED boarding rond voetbalveld en sportterrein

LED boarding is de meest dynamische tool voor hedendaagse communicatie op sportterreinen en in en rond het veld. De kwaliteit van de beelden is haarscherp door de hoge pixelpitch (meestal P10 of P8). De lichtsterkte kan manueel of automatisch via sensor worden aangepast.

Onze software is easy to use en laat ook toe om achteraf een logboek te downloaden van de afgespeelde reclameboodschappen.

Naast de unieke en moderne uitstraling is éen van de vele voordelen dat logo’s en reclameboodschappen afwisselend op hetzelfde bord kunnen getoond worden, waardoor de publiciteit gelijktijdig aan meerdere deelnemers kan worden verhuurd. Dit genereert meer inkomsten voor clubs/events.

Op zoek naar een reclamebord rond een voetbalveld of een ander sportterrein? Overweeg dan een investering in LED-boarding met een snelle terugverdientijd.

Indoor LED perimeter

Creëer meer beleving tijdens sportwedstrijden en scoor ook bij uw sponsors!

Outdoor LED perimeter

Niet weg te denken uit voetbalstadion, hockey arena of andere sporttempel

Digitale reclamebordenrond voetbalveld en sportterrein

De voordelen van onze Brilliant LED boarding is dat deze speciaal is ontwikkeld om gefilmd te worden.  Door de zeer hoge refresh rate komen de reclameboodschappen (zelfs bij slowmotion) zeer duidelijk en scherp in beeld.

Daarnaast genieten onze LED boarden spelersbescherming, zodat deze bij contact met de borden geen kwetsuren oploopt. De LED boarding is voorzien van mask voor LEDS en kussens aan bovenzijde.

De LED boarding kan zowel indoor als outdoor worden gebruikt, wall mounted of vrijstaand, front of rear maintenance.

LED boarding voetbalveld KV Oostende

De magie van LED boarding

De kracht van reclame ligt in het vermogen om de aandacht van jouw doelgroep te trekken en jouw boodschap op een unieke en opvallende manier over te brengen. Dit doet LED Boarding, dé innovatieve reclameoplossing die je nodig hebt voor je voetbalveld of sportterrein.

Indoor LED perimeter
LED boarding KV Oostende (2)
Outdoor LED perimeter