Zoeken
Sluit dit zoekvak.

LCD schermEnergiezuinige zichtbaarheid

Onze LCD schermen zijn de meest dynamische tools voor hedendaagse communicatie. Reclameboodschappen of content kan gemakkelijk zelf worden aangepast met de bijgeleverde software applicaties.

Kiezen voor Brilliant, is kiezen voor kwaliteit en service. Als totaalpartner in brand visibility weten wij als geen ander hoe wij een beleving kunnen creëren die past bij het imago van jouw bedrijf.

Wij begeleiden u in het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat de oplossing volledig past bij uw behoeften en budget.

Wil je een LCD schermkopen?

Een LCD scherm wordt gebruikt als digitale informatiedrager in en rond winkels, shoppingcentra, showrooms, kantoren, openbare gebouwen enz. Een scherm trekt trouwens tot 8x meer aandacht dan een gewone poster of traditionele informatiedrager. Een LCD scherm is een échte eyecatcher en laat je toe om je reclameboodschappen makkelijk aan te passen. 

Indoor LCD scherm

Een indoor LCD scherm wordt gebruikt als eyecather voor het weergeven van reclameboodschappen. Het is dynamischer en de content makkelijker aan te passen.

Outdoor LCD scherm

Een outdoor LCD scherm wordt vaak gebruikt als informatiescherm of digitale poster. Onze outdoor LCD schermen zijn waterproof en door het anti-reflectieglas helder leesbaar bij direct zonlicht.

LCD Window display

Moving shop window displays: Digitale etalage schermen om je promoties te laten schitteren en je voorbijgangers te verrassen.

Indoor LCD totem

Een scherm om uw digitale content te laten schitteren in uw winkelruimte of achter de etalage. Ideale eyecatcher om producten te promoten of boodschappen weer te geven.

Outdoor LCD totem

Brilliante content mogelijkheden met een outdoor LCD totem; van reclamedrager tot digitale infozuil. Bestand tegen alle weersomstandigheden.

LCD video wall

Wil je een heel groot videoscherm? Maak indruk op je bezoekers met een LCD wall ! Stel de video wall samen volgens jouw wensen.

Hoe werkt een LCD scherm?

Een LCD scherm gebruikt kleine ledlampjes voor de achtergrondverlichting.

Deze leds verlichten het LCD scherm dat er vlak voor is geplaatst.

De kristallen in het LCD (liquid crystal display) creëren de daadwerkelijke beelden en kleuren van het programma of de film, maar geven zelf geen licht.

hoe werkt een lcd-scherm
Hertz betekenis: de refresh rate is het aantal keer per seconde is dat een scherm al zijn pixels kan verversen en die wordt uitgedrukt in hertz
Wist je dat de refresh rate of de vernieuwingsfrequentie het aantal keer per seconde is dat de hardware al zijn pixels kan verversen en dat die wordt uitgedrukt in hertz?

Waarom kiezen voor een LCD scherm?

Welke resolutie kiezen vaneen presentatie scherm?

De resolutie heeft te maken met het aantal pixels op dezelfde oppervlakte.
Hoe meer pixels, hoe hoger de resolutie, hoe beter de kwaliteit.
Kies het presentatie scherm dat voldoet aan jouw eisen en ruimte.

Welke resolutie wil ik voor mijn lcd-scherm

LCD vs LED

Hoe groot is je beeldscherm en wat is de ideale grootte voor jou?

Welke afmetingen heeft een LCD scherm?

De grootte van beeldschermen wordt uitgedrukt in inches en diagonaal gemeten over het scherm.
Aan de hand van onderstaand schema weet je precies hoe groot jouw ideale LCD scherm moet zijn, wanneer je ook de kijkafstand in rekening neemt.
In inches én in centimeters!

De lichtsterkte van een scherm

De helderheid van een beeldscherm wordt uitgedrukt in nits.

Wist je dat de helderheid van een beeldscherm wordt weergegeven in cd/m² of nit? Cd/m² staat voor candela per vierkante meter. Hoe hoger het aantal nits, hoe helderder het scherm!

Het contrast van een scherm

Hoe bepalen we het contrast van een beeldscherm

Wist je dat de contrastverhouding een eigenschap is van het weergavesysteem en dat het de verhouding weergeeft tussen de luminantie van de helderste tint versus die van de donkerste tint die het kan produceren?

Jaarlijks verlof

15 juli t.e.m 26 juli

Brilliant logo