LED-schermenVoor maximale zichtbaarheid

Voor elke klant voorziet Brilliant Led een oplossing op maat. Als expert in digitale reclameborden vinden wij voor elke klant de perfecte oplossing. Wil jij een LED scherm kopen voor je bedrijf?

Of je nu op zoek bent naar een LED reclame scherm voor binnen of buiten, een vast of een mobiel LED-scherm of een transparant. Samen met Brilliant zijn we een creatieve totaalpartner in brand visibility van bij de eerste briefing tot aan de plaatsing.

LED schermkopen?

Laat je klanten voelen waar je voor staat als merk en creëer met behulp van LED schermen een beleving die past bij je imago!
Speel flexibel in op een seizoen, een actie of een bepaalde activiteit en zet dit extra in de verf op je digitale reclamebord.

De LED reclame schermen die we voorstellen zijn dynamische tools voor hedendaagse communicatie!
Of het nu gaat over een groot LED scherm binnen of een mobiel LED scherm voor buiten, we verzekeren je dat elk scherm de meest geschikte technologie bevat om je doel te bereiken.

Indoor LED-scherm

Flexibel je promoties kenbaar maken op een LED reclame bord en pas de boodschappen zelf gemakkelijk aan! Jij bepaalt wat er te zien is.

Transparant LED-scherm

Laat je ramen spreken met een transparant LED-scherm en met behoud van je lichtinval.

Outdoor LED-scherm

LED-schermen voor buiten, altijd zichtbaar.

Mobiel LED-scherm

Tijdelijke acties maak je onmiddellijk kenbaar via een mobiel LED-scherm.

LED-totem

Een LED reclamezuil voor je bedrijfspand valt op, ook ‘s avonds, ‘s nachts én tijdens de donkere wintermaanden.

LED-scorebord

Multisport digitaal scorebord voor sporthallen, ook op maat! Een groot LED-scherm, zichtbaar voor iedereen.

Wat is nu eigenlijkeen LED scherm?

Wie op zoek is naar een digitaal reclamebord weet vaak niet wat een LED-scherm nu precies is en waarin het verschilt van een LCD-scherm. 

Een LED-scherm bestaat uit kleine LED lampjes

LED vs LCD

De resolutie van een LED-scherm

De resolutie van een LED reclamepaneel

Ieder LED scherm is opgebouwd uit een groot aantal pixels. Deze pixels bestaan op hun beurt uit één of meerdere LED’s. 
De afstand tussen de pixels is verschillend per scherm. Deze afstand wordt uitgedrukt in ‘pixel pitch’ en weergegeven in millimeter. De pixel pitch bepaalt de totale resolutie van een LED scherm.

De kijkafstand en de toepassing bepalen de keuze van de pixel pitch. Een LED reclamepaneel dat heel hoog hangt en enkel tekst laat zien, daarvan mogen de pixels ver van elkaar staan. Een LED scherm dat op de begane grond tegen een gevel hangt en productfoto’s zal tonen, daar is een fijne pixel nodig.

De kijkafstand van LED schermen

De pixel pitch bepaalt dus de totale resolutie van een LED scherm en als gevolg dus ook de scherpte van het beeld. Hoe kleiner de pixel pitch, hoe meer beeldpunten binnen de oppervlakte en dus hoe scherper het beeld.

Afhankelijk van de kijkafstand zal de content er scherp of eerder brokkelig uitzien.

De kijkafstand van een LED-scherm
Transparante LED gordijnen

De helderheid van LED schermen

Een ander belangrijk kenmerk van een LED scherm is de helderheid. Elk LED scherm heeft een lichtsensor. Die zorgt ervoor dat de boodschap nog steeds zichtbaar is in het zonlicht door de helderheid op te voeren en dat het scherm niet verblindt wanneer het donker is.

Beelden zetten op een LED scherm

Onze digitale reclameborden worden standaard voorzien van een mediaplayer inclusief gratis VNNOX software. Dit pakket is ontwikkeld om simpele content aan te maken en vervolgens te versturen naar een LED scherm. 

Indien er meerdere schermen in omloop zijn, raden we aan om over te schakelen naar een uitgebreider cloud-based CMS pakket.

Zelf geen tijd om bezig te zijn met het uploaden of aanmaken van content? Geen paniek!
Ons team van grafische experts regelt dit voor jullie. Afhankelijk van de complexiteit en regelmatigheid bieden we een interessant voorstel op maat aan.

Beelden zetten op een LED-scherm