LED-totem

Een LED-totemmaakt indruk

Onze totem constructies met LED zijn een uniek en stijlvol communicatiemiddel om bezoekers de weg te wijzen naar je bedrijf, showroom of winkel. Een stevige en stabiele verankering in de grond zorgt ervoor dat je jarenlang zorgeloos gezien wordt in het straatbeeld.

Beheer zelf je digitale reclamezuil

Dacht jij erover om een digitale reclamezuil te plaatsen voor je winkel of je bedrijf? Kom dan zeker eens kijken naar onze reclametotem! Net als bij onze andere schermen kan je de boodschappen zelf gemakkelijk aanpassen. Zo kan je je promoties snel kenbaar maken en extra traffic naar je bedrijf lokken.

Bovendien zorgt het ingebouwde LED-scherm ervoor dat je ook ‘s avonds, ‘s nachts en in de donkere wintermaanden steeds zichtbaar bent. Zo verhoogt een LED-totem je zichtbaarheid in het straatbeeld met meer dan 30%, tegenover een gewone reclamezuil. En een LED-scherm is energiezuinig.

Een LED-reclamezuil met bouwaanvraag

Voor een LED-totem moet je wél een bouwaanvraag indienen. Wil je dit liever vermijden? Dan kan je onze mobiele LED-totem overwegen.

Realisaties met een LED-totem

Outdoor LED totem
Video afspelen

Een offerte vooreen LED-totem

Denk jij erover om een te kopen? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen. Helemaal op maat van jouw wensen.