Herva 2.0 van vlaggenproducent tot complete (re)branding en LED oplossingen

Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen, hebben wij recent onze website www.herva.be in een nieuw kleedje gestoken met vooral veel aandacht naar het gebruiksgemak.


U kan zoeken op product of sector of een kijkje  nemen in onze talrijke realisaties. Bekijk ook zeker ons uitgebreid dienstenpakket. Aanvullend op onze traditionele oplossingen bieden wij voortaan ook een uitgebreid gamma aan LED oplossingen aan, met een brede waaier van commerciële en financiële mogelijkheden. 
Ontdek daarom onze aparte website Brilliant LED Solutions.

Herva is zeker geen traditioneel printbedrijf. We houden ervan om mee te denken met de klant en te zorgen dat jij als bedrijf er met kop en schouders bovenuit steekt. Waarom? Omdat zichtbaarheid belangrijk is. Bij Herva kan je er op rekenen dat jouw project van A tot Z in goede banen geleid wordt.

In tegenstelling tot de traditionele promotiematerialen, waarvan periodiek heel wat prints moeten worden vervangen, kan de overstap naar digitale producten, zoals LED-schermen voor heel wat bedrijven een financieel interessante oplossing zijn. Gezien de ruime ervaring in interieur en gevelbekleding willen we hiermee een sterke speler worden op gebied van digital signage.

HERVA IN HIGHLIGHTS

  • Bedrukken en plaatsen van promotiemateriaal in alle mogelijke formaten
  • Meer dan 50 jaar ervaring in de Benelux
  • Alles onder één dak, van designafdeling tot plaatsingsdienst
  • Kwaliteit van het allerhoogste niveau
  • Persoonlijke projectbegeleiding met je eigen contactpersoon
  • NIEUW: LED schermen en LED oplossingen

Twijfel je nog of Herva een totaalpartner is voor jouw winkel, kantoor of bedrijfspand? Bekijk dan zeker even onze video hierboven of ontdek ander projecten op onze website.

Kortom: wij zorgen dat jij als bedrijf er met kop en schouders bovenuit steekt. Waarom? Because visibility matters.

Bekijk hier ons volledig assortiment
of vertel ons jouw idee via info@herva.be.
Wij helpen je zo vlug mogelijk verder.

Nog sneller een antwoord?
Bel ons op +32 14 55 69 22.