LCD video wall

Een LCD video wallmaakt indruk

Wie droomt van een video wall moet zeker onze LCD video wall eens bekijken. Dankzij de Full HD resolutie en een narrow bezel, krijg je een ongezien verbluffende beeldkwaliteit! Hoe dunner de bezel, hoe fijner de rand is tussen de schermen. Bij een bezel van 0,88 mm is de zwart kader van het scherm bijna onzichtbaar!

LCD videowall schermen zijn digitale monitors met een ultrafijne beeldschermresolutie. Ze staan garant voor een haarscherp beeld, een groter kleurbereik en een buitengewone kleurdiepte met oog voor elk detail.

Deze schermen zijn beschikbaar in 49 & 55 Inch en kunnen zowel in de hoogte als in de breedte gebruikt worden of gecombineerd worden tot één grote video wall. Wanneer er veel lichtinval is op het scherm, raden we aan lichtsterkte van 700 cd/m² aan zodat het beeld steeds goed zichtbaar is. Ook wanneer de zon schijnt.

Bezel-to-bezel van 0,88 mm, 1,8 mm of 3,5 mm
Standaard 2*2 matrix, 3*3 matrix of matrix naar keuze

Deze LCD wall maakt altijd indruk!

Realisaties met een LCD video wall

Een offerte vooreen LCD video wall

Denk jij erover om een te kopen? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen. Helemaal op maat van jouw wensen.