LCD Window display

Een LCD Window displaymaakt indruk

De helderheid van LCD-schermen

Wil jij je etalage tot leven wekken? Kies dan voor onze digital window displays.
Voor LCD etalage schermen waar geen direct zonlicht opstaat (bijvoorbeeld in een galerij), volstaat een LCD-scherm met een helderheid van 700 cd/m².

Wanneer schermen in direct zonlicht staan, raden we onze ultra high brightness schermen aan voor een perfect leesbaar beeld:

  • Deze schermen zijn 8 keer helderder ( 4.000 cd/m²) dan een traditioneel scherm ( 500 cd/m² ) en zullen ook met felle zon een glashelder beeld weergeven.
  • Daarnaast zijn de schermen bestand tegen een temperatuur van 110 ° en hebben ze zelfs met directe inval van zonlicht geen verlies aan beeldschermkwaliteit.

Moving shop window display

Ideaal om te gebruiken in de etalages van winkels, het tonen van projecten in vastgoedkantoren (ook wel eens real estate window display genoemd) of als informatiescherm aan de ingang van een openbaar gebouw of bedrijf.

Deze schermen zijn voorzien van bevestigingsmogelijkheden aan een plafond, en kunnen zelfs in een recto verso toepassing worden geplaatst. Hierdoor kan je een andere boodschap tonen aan mensen binnen in je winkel, dan aan mensen die voorbij wandelen.

Een digital window display monteren

Het LCD-scherm dat het beste bij jou past, monteren we naar keuze op een voet, aan een muur of aan het plafond.

Er zijn 3 formaten beschikbaar: 43″| 49″| 55″

Voor raampartijen met sterke lichtinval kunnen wij u ook onze transparante LED schermen aanbevelen voor een nog scherpere weergave van uw reclameboodschappen.  Wij adviseren u graag omtrent de keuze die best past bij uw situatie.

Realisaties met een LCD Window display

Een offerte vooreen LCD Window display

Denk jij erover om een te kopen? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen. Helemaal op maat van jouw wensen.