LCD SMART COUNTER

BRILLIANT helpt winkels om het aantal aanwezigen onder controle te houden

De meeste winkels zijn al wel weer open, maar die handelszaken moeten wel zien hoe ze het aantal aanwezige klanten beperkt houden. Brilliant LED Solutions biedt daarvoor een oplossing. De LCD Smart Counter telt automatisch het aantal aanwezigen in je zaak en geeft op displays weer hoeveel er nog bij mogen. Wij zien ook toepassingen ná de coronaepidemie.

Deze week is de LCD Smart Counter voor het eerst in de praktijk getest. Niels Albert Bike Store heeft er een. Het systeem werkt volgens een eenvoudig principe. Buiten staat een digitaal LCD scherm of display. Aan de inkom hangt een 360 ° camera die elke klant telt die binnen of buiten gaat.

Met de software van het systeem kan je ingeven hoeveel vierkante meter je winkelruimte is en hoeveel mensen er maximum mogen zijn. Daarbij moet je natuurlijk ook je medewerkers tellen. Wanneer binnen het maximum aantal is bereikt, geeft het LCD scherm buiten aan dat je moet wachten.

Het systeem is eenvoudig te installeren. Een internetkabel naar de ingang van jouw zaak volstaat, om daar de 360° camera te installeren. Voor winkels die de juiste detectiepoorten hebben, bestaat zelfs de mogelijkheid om het scherm te koppelen zonder dat er een 360° camera moet worden geïnstalleerd.”

Het systeem laat handelaars toe hun aandacht te richten op hun klanten en niet voortdurend in de gaten te moeten houden hoeveel mensen er binnen en buiten gaan. Daarbovenop zijn er ook nog toepassingen mogelijk wanneer de coronacrisis voorbij is.

Je kan bijvoorbeeld dagrapporten bijhouden met dit systeem. Zo krijg je cijfergegevens om te analyseren hoeveel bezoekers je hebt gehad. Het kan je de mogelijkheid geven om zaken te berekenen als hoeveel procent je bezoekers effectief iets kopen, of wat de gemiddelde omzet is per klant.

Restaurantuitbaters kunnen de display gebruiken om aan te geven hoeveel plaatsen er binnen nog vrij zijn. nog beschikbaar zijn binnen.  De mensen die wachten, kunnen ondertussen al het menu bekijken.

Hoe dan ook zijn de LCD schermen van dit systeem later ook nog voor andere zaken te gebruiken, om reclame te maken, promoties aan te kondigen en dergelijke meer.

Lees meer op onze productenpagina en op het artikel van Made in Kempen

Net als Niels & Valeska op zoek naar systeem om aanwezigen in uw winkel onder controle te houden?

Wij bieden u graag een oplossing op maat